Senyum! Tak Perlu Kata Apa-Apa... | Set Penjagaan Kulit Enfuselle daripada Shaklee

Salam Ahad semua..

"..cantik luar cantik dalam cantik dengar sini
Kalau cantik senyum cantik mesti cantik lagi
Senyum sikit nak tengok ada tak lesung pipit
Kalau tak ada pun aku masih mahu cubit..."

Seronok pulak pagi-pagi lagi dapat pujian daripada  suami tersayang. Hehe.. Dia kata kulit muka saya makin licin! 

^_^

Siapala yang tak seronok kan bila dapat pujian dari suami sendiri.. Tu la kan, betapa pentingnya kita menjaga kesihatan dan kecantikan luaran serta dalaman untuk suami.. Bila kena puji macam ni, lagi berkobar-kobar la saya nak makan vitamin Shaklee disamping penjagaan luaran muka dengan Set Enfuselle daripada Shaklee!

Shaklee pun ada Set Penjagaan Kecantikan Luaran?



Ha.. Tu lah.. Ramai yang masih tak tahu kan? Shaklee telah mengeluarkan 2 rangkaian penjagaan wajah iaitu NutriWhite dan Enfuselle. Kali ini saya nak intro dulu mengenai Set Enfuselle daripada Shaklee sebab saya pun menggunakannya! Ia terdiri daripada:



Apa yang ada dalam Set Enfuselle tu agaknya?

Ini berdasarkan apa yang saya ambil lah ye.. Mengikut kesesuaian kulit saya, jadi saya buat combination sendiri sebab kulit saya tidak sesuai pada mana-mana 2 kategori di atas. Jadi, saya kaji sendiri mana yang saya rasa sesuai untuk muka saya. Kalau anda perasan, set yang saya ambil (seperti gambar dibawah) saya gabungkan kedua-dua item dari rangakaian di atas iaitu Purifying Clensing Gel, Hydrating Toner, dan Balancing Moisturizer. Adalah sangat penting kita tahu dan kenal jenis kulit kita sendiri bagi mendapatkan produk dan jenis yang sesuai untuk muka kita.


Purifying Cleansing Gel  
Gel berbusa bertindak dengan lembut untuk menyingkirkan bahan pencemaran, mekap dan minyak berlebihan.
  • Bahan-bahan khas serta tambahan Vitamin E menjadikan kulit terasa segar dan lembut
  • Mencerahkan tona kulit
  • pH yang seimbang
  • Hipoalergenik

Hydrating Toner
Meneutralkan Tindak Balas Yang Boleh Merosakkan Kulit
 
Hydrating Toner melegakan dan menyediakan kulit untuk rawatan Enfuselle.
  • Terbukti secara klinikal
  • Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip
  • pH yang seimbang
  • Rumusan tanpa alkohol yang menyejat dengan cepat tanpa mengeringkan kulit
  • Melindungi lapisan minyak semulajadi kulit, menyucikan dan melembutkan dengan ekstrak witch hazel dan kamomil

Balancing Moisturizer  
Formula Ringkas untuk Menyubur dan Melembapkan Kulit
Formula yang ringkas, tidak berminyak dan mampu mengawal pengeluaran minyak pada wajah bertindak dengan membekalkan kelembapan segera yang kulit anda perlukan bagi menjadikan wajah kelihatan halus serta tidak berkilat.

Terbukti secara klinikal:
  • 146% peningkatan keanjalan kulit dalam masa 28 hari
  • 268% pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari
  • 173% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa 28 hari
  • Membantu mengembalikan keseimbangan minyak pada kulit
  • Hipoalergenik

Nak hebat lagi? Anda boleh gunakan kolagen terbaik, Shaklee Collagen Powder bersama Vivix. Kebetulan memang promosi VIVIX bulan ini beli 6 PERCUMA 1! Jangan lepaskan peluang!

Anda seorang yang pentingkan kecantikan & kesihatan diri serta keluarga tersayang?
Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?

FREE CONSULTATION
&
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!


Sila 'Share' jika anda rasa entri ini bermanfaat

No comments :

Post a Comment