Selamat Menyambut Ramadhan...

Assalamualaikum semua..

Woww.. Dah lama rasanya tak bercerita kat blog ni.. Maklumlah banyak benda nak kena urus.. Selalunya kalau tak sempat update blog, Affni akan update a short updates on FB: Affni Shahida ...

Btw, alhamdulillah.. Syukur ke hadrat-Nya my pregnancy is now in week 15! And I can feel that the morning sickness is fading-off... Sekarang rasa lebih bersemangat! Tak ditinggalkan vitamins Shaklee yang banyak membantu.. 

Esok lusa dah nak bermula puasa Ramadhan.. So, kena bersedia ni.. tak nak lah lembik je masa puasa kan?
So, ape lagi.. Jom minum ESP and Performance Drink daripada Shaklee! Untuk anak-anak, boleh minum Meal Shakes and Performance Drink juga.. Affni bercakap berdasarkan pengalaman sendiri dan keluarga. Bukan pengalaman orang lain semata-mata.. Hanya ingin berkongsi tentang kebaikan Shaklee..

Jadi, bagi sesiapa yang risaukan tentang tenaga dalam bulan ramadhan ni.. Ibu mengandung? Ibu menyusukan anak? Pelajar? Sesiapa juga boleh mengambilnya.. Marilah sama-sama ambil vitamin tambahan. Jangan risau tentang harga. Semuanya harga mampu milik..


FREE CONSULTATION 
&
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!


Sila 'Share' jika anda rasa entri ini bermanfaat

No comments :

Post a comment