NAK ORDER SHAKLEE?

DAPATKAN PRODUK SHAKLEE ORIGINAL DARIPADA HQ DENGAN HARGA PALING MURAH!


Anda hanya perlu klik link pada produk, dan anda boleh membeli secara Online terus dari Shaklee HQ. 


BAYARAN SECARA ONLINE menggunakan DEBIT CARD / CREDIT CARD / ONLINE BANKING anda


Pastikan anda click JOIN NOW pada link produk di bawah untuk menikmati DISKAUN 20% HARGA AHLI.


Perlukan bantuan untuk order? 


Boleh hubungi Affni di sini:-

By call di nombor 012-2207966

Click to WHATSAPP

FACEBOOK : Affni Shahida

INSTAGRAM : affni.shahida

EMAIL : shegarf@yahoo.com


(Click nama produk untuk gambar dan details)


A. NUTRITION


Alfalfa Complex (330 Tablets)


Alfalfa Complex (700 Tablets)


B-Complex


CarotoMax


Chewable Vitamin C Plus


Cinch Shake - Cafe Latte


Cinch Shake - Chocolate


Cinch Shake - Vanilla


Cinch Tea Mix


Collagen Plus Powder


CoQ-Trol Plus


DTX Complex


ESP Soy Protein


Garlic Complex


Herblax


Meal Shakes


Nutriferon Granules


Omega Guard


OsteMatrix Calcium


Peppermint-Ginger Plus


Performance Drink Lemon-Lime


Performance Drink Orange


Phytocol-ST


ResV


Sustained Release Vitamin C Plus


Vitamin E Complex


VitaLea for Children (Multivitamin)


VitaLea Iron Formula


Vivix


Zinc Plus



B. YOUTH SKINCARE


1. Luminous Gel Oil Cleanser


2. Perfecting Skin Toner


3. Age Defense Moisturizer - SPF 50 (Outdoor)


4. Moisture Lock Day Cream (Indoor)


5. Advanced Renewal Night Cream - Light


6. Advanced Renewal Night Cream - Rich


7. Activating Serum


8. Radiance C + E


9. Hydrating Gel Mask


10. Purifying Clay Mask


11. Restoring Eye Treatment




C. DAILY CARE


1. Herbal Blend Cream


2. Revitalizing Shampoo


3. Replenishing Conditioner


4. Nourishing Scalp Treatment




D. HOME CARE


1. Basic H Multipurpose Cleaner


2. Hand Dish Wash Liquid


3. Fresh Laundry Concentrate


4. Soft Fabric Concentrate


5. Get Clean Home Care Complete Set



E. WATER PITCHER


1. Get Clean Water Pitcher Complete Starter Pack


2. Get Clean Housing Kit Only


3. Get Clean Water Filter Only


4. Get Clean Water Pitcher Only


Dah order Shaklee?

Terus WhatsApp Affni di 012-2207966

The best and FREE CONSULTATION untuk pembelian menerusi mamacilik.com









Affni Shahida
Shaklee Certified Product Trainer



Tak dapat nak bank in / transfer CASH?

Jangan risau.

WhatsApp ke 012-2207966

Atau klik 


Ingin dapatkan supplement semulajadi yang selamat, halal, terbukti berkesan?

Ingin jana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

Hubungi untuk:-
KONSULTASI PERCUMA,
HARGA PRODUK TERBAIK DAN
PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!

CONTACT : CALL (012-2207966)
Click to WHATSAPP
FACEBOOK : Affni Shahida
INSTAGRAM : affni.shahida

Your Certified Shaklee Mini Nutritionist:-
FREE CONSULTATION,
AFFORDABLE PRICE, 
&
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!

Sila 'Share' jika anda rasa entri ini bermanfaat

4 Manfaat Utama Asid Lemak Omega 3


Ramai yang pernah dengar Omega 3. Kita biasa dengar, "Sel-sel otak berhubung lah tu..", bila kita nampak anak-anak bijak dengan sesuatu perkara. Secara umumnya betul lah tu. Salah satu manfaatnya adalah menghubungkan sel-sel otak terutamanya bagi kanak-kanak yang sedang membesar. Hari ni saya nak share tentang 4 Manfaat Utama Asid Lemak Omega 3.

ASID LEMAK???

Terkejut dengan perkataan lemak kan? Ada orang alergik betul dengar perkataan lemak ni. Hehe.. Sebenarnya Omega 3 merupakan salah satu lemak baik yang sangat diperlukan oleh badan kita.

Antara pelbagai lemak yang ada, terdapat satu yang kita tak boleh kurangkan, iaitu asid lemak penting omega 3.

Tapi kenapa?

Badan kita tak mampu hasilkan sendiri asid lemak omega 3 ni walhal omega 3 ni sangat berguna dan diperlukan oleh badan. Dua komponen utama asid lemak omega 3 adalah EPA dan DHA, yang sangat penting bukan semata-mata untuk perkembangan otak tapi untuk kesihatan keseluruhannya.


Spektrum lengkap asid lemak perlu omega-3 dengan ketulenan tinggi adalah nutrien yang kita perlukan untuk badan yang kuat dan sihat.

4 Manfaat Utama Asid Lemak Omega 3


10 Golongan Berisiko Tinggi Menghidap Osteoporosis

Hai semua pembaca mamacilik.com! Sebelum kita tengok siapakah 10 golongan berisiko tinggi menghidap osteoporosis  ni, jom kita tengok dulu
5 FAKTA BERKENAAN TULANG.


  1. Osteoporosis dan Ostepenia menjejaskan 75% daripada wanita dalam populasi penduduk di Asia, termasuklah MALAYSIA.
  2. Wanita kehilangan separuh jisim tulang mereka dalam 5-10 tahun yang berikutnya di penghujung menopause.
  3. Lebih daripada 1.5 juta kes patah tulang berlaku setiap tahun disebabkan oleh osteoporosis
  4. 1 daripada 5 orang lelaki berusia 50 tahun dan ke atas mengalami patah tulang akibat osteoposoris.
  5. 1 daripada 3 orang wanita patah tulang disebabkan osteoporosis.

Scary betul tengok fakta ni! So kita ni macam mana? Adakah kita berada di dalam carta? Haaa dah macam carta anugerah juara lagu pulak kan? Kalau boleh tak nak lah masuk carta kan?

Jom kita tengok pula, kita ni termasuk tak dalam golongan berisiko tinggi menghidap osteoporosis?

SIAPAKAH 10 GOLONGAN BERISIKO TINGGI MENGHIDAP OSTEOPOROSIS?

Cegah Osteoporosis Dengan OSTEMATRIX Shaklee


OSTEOPOROSIS. Biasa dengar tak terms ni? Osteoporosis dalam erti kata lainnya penyakit yang berkaitan dengan tulang rapuh. Masyarakat sekeliling kita sekarang ni sangat jarang memperkatakan tentang cegah osteoporosis atau ambil berat tentang nak cegah daripada tulang kita jadi rapuh kan? Berapa ramai je daripada kita yang tahu kita boleh cegah osteoporosis dengan Ostematrix Shaklee?

Ia sebernarnya bergantung kepada sejauh mana kesedaran kita terhadap kesihatan tulang. Iyer lah kan.. Kehidupan sehari-hari yang aktif, kita assume kita ada tulang yang kuat.

Kita minum susu setiap hari, juga kita assume tulang kita kuat. Kita amalkan pengambilan susu, keju/cheese, brokoli, badam, sebagai usaha cegah osteoporosis daripada terjadi. Tapi, sejauh mana ianya cukup dan berkesan?

Pernah buat bone health check up?

Saya sendiri pernah share tentang rekod kesihatan tulang saya dalam pelbagai keadaan dan lifestyle. Jemput baca dan ambil iktibar.



Agak-agaknya, tahap mana kesihatan tulang kita dengan lifestyle dan pemakanan kita sekarang?

Jom kita tengok peringkat atau tahap kesihatan tulang.

PERINGKAT OSTEOPOROSIS (STAGE OF OSTEOPOROSIS)

Tahap Kesihatan Tulang.
Kuat atau rapuh?

4 tahap kesihatan tulang yang perlu kita tahu adalah: