4 Tips Pergi Open House Tanpa Rasa Bersalah

Salam 19 Syawal sahabat mamacilik.com! Hari Jumaat yang mulia ni. Mesti masing-masing dah tak sabar nak tunggu weekend kan? Hehe... Jangan kata orang yang kerja kat office je tak sabar. Yang kerja dari rumah ni pun ternanti-nanti kedatangan hujung minggu tau.

Berapa ramai antara kita yang ada buat open house sempena hari raya Aidilfitri ni?

Berapa ramai pulak yang dapat invitation open house yang berderet-deret?

4 Tips Pergi Open House Tanpa Rasa Bersalah. Nak tahu? Jom hari ni saya share macam mana nak handle open house yang sangat banyak sekarang ni.

TIPS #1 - Halang kolesterol baru dari meresap masuk ke saluran darah kita

Fitosterol membantu mengurangkan tahap LDL dengan menghalang penyerapan kolesterol
Macam mana fitosterol bertindak?

Jom tengok struktur kolesterol dan fitosterol ni..

Struktur kolesterol dan Fitosterol hampir sama

Apa yang terjadi dalam badan apabila kita ambil makanan berasakan fitosterol?

Fitosterol akan rebut tempat dengan kolesterol. Fitosterol akan penuhi tapak penyerapan dalam badan kita terlebih dahulu so that kolesterol tak dapat nak meresap masuk. Hebat kan!

TIPS #2 - Urai makanan dengan lesitin soya.

Lesitin soya mampu untuk uraikan lemak dari makanan kepada molekul-molekul kecil untuk mudahkan penghadaman. Jadi kuranglah lemak dalam badan.

 TIPS #3 - Bakar lemak & tingkatkan kadar metabolisma badan

Asid lemak Omega 3 (lemak baik) bantu untuk tingkatkan kadar metabolisma badan seterusnya dapat bakar lemak berlebihan daripada pemakanan seharian.

TIPS #4 - Bersihkan usus secara selamat dan semulajadi

Daun senna terbukti berkesan dalam membantu pergerakan usus yang sihat. Usus yang sihat dapat menyingkirkan sisa dan bahan kimia berbahaya seterusnya melegakan sembelit.

Ok. Kita dah tengok apa 4 tips pergi open house tanpa rasa bersalah kan?

Tahu tak kat mana nak dapatkan makanan tambahan semulajadi yang mampu bertindak sedemikian secara
SELAMAT, SEMULAJADI, & BERKESAN?

Nikmatilah makanan di open house tanpa rasa bersalah dengan bantuan 4 makanan tambahan ni.

PHYTOCOL-ST



 LECITHIN



 OMEGA GUARD


HERB-LAX



Dah tahu 4 TIPS PERGI OPEN HOUSE TANPA RASA BERSALAH, malah makan dengan gembira kan?

Hubungi saya untuk dapatkan makanan tambahan semulajadi daripada Shaklee ini berserta consultation terbaik untuk anda dan keluarga.

The best and FREE CONSULTATION untuk customer mamacilik.com 

Affni Shahida
Shaklee Certified Product Trainer (Mini Nutritionist)

Tak dapat nak bank in / transfer CASH?

Jangan risau.




WhatsApp ke 012-2207966

Atau klik 


Ingin dapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin jana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

Hubungi kami untuk:-

KONSULTASI PERCUMA,
HARGA PRODUK TERBAIK DAN
PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!

CONTACT : CALL (012-2207966)
Click to WHATSAPP

FACEBOOK : Affni Shahida

INSTAGRAM : affni.shahida

Your Certified Shaklee Mini Nutritionist:-

FREE CONSULTATION,
AFFORDABLE PRICE, 
&
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!




Sila 'Share' jika anda rasa entri ini bermanfaat

Minuman Tenaga Performance Drink Shaklee


Sejarah Penciptaan Minuman Bertenaga Performance Drink

Performance Drink pertama kali dihasilkan pada tahun 1980-an

Idea penghasilan minuman bertenaga bebas gas ini adalah hasil kerjasama oleh saintis Shaklee dan Universiti Yale bagi membantu projek penerbangan Daedalus (human-powered flight programme).

Selain itu, Performance Drink juga merupakan minuman sukan pertama bagi para atlet di Amerika Syarikat.

Penerbangan Daedalus telah mencipta rekod sejarah sebagai penerbangan berkuasa manusia yang terjauh iaitu 72 batu dan rekod ini masih bertahan hingga kini. 

Ia merupakan salah satu rekod dan bukti kehebatan Performance Drink.

Performance Drink juga telah direka khusus untuk para angkasawan NASA, Amerika Syarikat.

Para atlet bertaraf antarabangsa dan pengembara termuka juga memilih Performance Drink sebagai minuman tenaga pilihan utama mereka.

Kerana minuman ini telah banyak membantu mereka dalam mencipta rekod dunia baik dalam dunia sukan mahupun aktiviti pengembaraan.


Performance Drink Diperkuat Dengan OptiCarb

Ujian klinikal membuktikan rumusan eksklusif OptiCarb yang sudah dipatenkan ini akan meningkatkan tenaga otot sebanyak 6 kali ganda, memberikan tenaga dan memelihara sirkulasi bendalir dalam tubuh.


Berbanding dengan minuman sukan yang lain, Performance Drink mempunyai lebih 67% otot glikogen (sumber tenaga) dan menyediakan tenaga dari 3 jenis karbohidrat dengan segera.

4 Manfaat Utama Performance Drink Shaklee


Beza Heat Exhaustion Dan Heat Stroke

Masalah Heat Stroke kita agak biasa dengar kan? Tapi apa pula Heat Exhaustion? So...  Apa beza Heat Exhaustion dan Heat Stroke?


First time saya dengar tentang Heat Exhaustion ni masa doktor diagnose Alina kena Heat Stroke bila dah beberapa hari saya pantau kesihatan Alina macam demam tapi tak demam. Kadang suhu tinggi 38-39 celcius, kadang turun ke 36-37 celcius je walau tak makan ubat pun.

ISNIN PETANG

Sampai satu petang Isnin, balik dari sekolah, Alina nampak lemah sangat. Masuk dalam kereta terus terbaring. Tidur. Alina memang puasa tapi bila disuruh berbuka dia tak nak pulak. So saya pantau dulu. Sampai rumah, Alina mengadu sakit kepala, sakit-sakit badan, rasa nak muntah, sakit tekak.

Success Stories - Buat Duit Raya Dengan Bisnes Mobile Spa

Salam Ramadhan Al-Mubarak!

Bulan Ramadhan atau bulan puasa sangat sinonim dengan aktiviti buat duit raya. Betul tak? Rata-rata orang kita akan buat bisnes, tak kiralah bisnes makanan di bazar Ramadhan, bisnes kerepek, bisnes kuih raya & biskut raya, bisnes baju raya, bisnes tudung raya, dan banyak lagi.

Salah satu sebabnya selain ia adalah sunnah Rasulllah adalah keperluan kewangan yang meningkat menjelang raya kan?

Memang tak dinafikan. Tengok je lah, hatta student sendiri pun cari duit poket sendiri.

So, dalam entry kali ni, saya nak share dengan semua salah success story BUAT DUIT RAYA DENGAN BISNES MOBILE SPA!

True success story...


“INCOME RM2,100 DALAM MASA 1 MINGGU!”

Sharing daripada salah seorang alumni peserta Kursus Mobile Spa TWB secara personal coaching kami yang buat facial treatment service dalam bulan Ramadhan.

Saya ambil kisah ni daripada sharing dalam salah satu business opportunity preview (BOP) session. Jom ikuti kisah Huda: