Hebatnya Facial Dengan Team Spa TWB!

By: Affni Shahida

Permintaan spa sangat demanding sekarang ni. Facial dengan team spa The Walking Beauty (TWB) sangat sangat mendapat sambungan hangat tak kira di kawasan bandar mahupun kampung. Yes! Penduduk kampung pun nak ber-facial sekarang ni tau. Lagi-lagi sangat jarang kita dengar pengusaha kedai spa buka cawangan spa di kampung kan?

Di sini lah team spa TWB ambil tempat. Memenuhi keperluan dan kehendak mereka yang duduk jauh dari kedai spa, mereka yang sibuk bekerja sehingga tak ada masa untuk diri sendiri apatah lagi nak melangkah ke kedai spa.

HEBATNYA FACIAL DENGAN TEAM SPA TWB !

Salah satu kekuatan team spa TWB adalah, kami bergerak secara berkumpulan. Bukanlah bermaksud kami pergi buat spa segerombolan takkk. Hehe..

Bersedia untuk ke tempat customer untuk facial
 
Team spa TWB merupakan team mobile spa bergerak tanpa kedai. Yes! Spa bergerak tanpa kedai / mobile spa.

Kami di TWB work in team. Team spa TWB berada di seluuuruhhh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Tak cukup dengan itu, permintaan spa TWB juga sangat tinggi di luar negara tau sehinggakan team spa TWB berada di merata seperti Brunei, Singapura, Indonesia, Australia, New Zealand, Mesir, dan beberapa buah negara lagi.

Bukan itu je, hebatnya facial dengan team spa TWB adalah kekuatan produknya yang semulajadi dan berkesan! Semestinya YOUTH Shaklee skincare menjadi 'hero' kepada kehebatan facial spa TWB.


Nak tahu lebih lanjut tentang YOUTH Shaklee skincare? Jemput baca di YOUTH SHAKLEE BERSAMA SPA TWB

Regular customer, selalu buat adik beradik sekali nak facial.

Sementara tunggu masker kering. Kita selfie! hehe...

Jom kita tengok beberapa hasil daripada kehebatan facial dengan team spa TWB!

Akak ni regular customer mobilespa.twb. Dia kata, "Kalau dulu lepas guna any skincare, mesti kulit jadi mengelupas. But bila facial dengan TWB, kulit jadi smoooothhh je. Lepas ni boleh beli skincare YOUTH Shaklee pulak untuk pakai setiap hari."

Muka asalnya breakout teruk sebab salah guna skincare sebelum ni. Selepas facial dengan team spa TWB, dan penggunaan konsisten skincare YOUTH Shaklee setiap hari, tengoklah sendiri hasilnya. Memang WOW!


Nak juga rasa sentuhan hebat facial dengan team spa TWB?

Grab facial offer now!

Affni Shahida Jamaludin

Proud Member & Trainer of TWB
Owner & Founder of Mamacilik D’Beauty Secrets (Natural Home Spa & Mobile Spa)
Natural Home & Mobile SPA

+6012-2207966
mamacilik.twb@gmail.com


Sila 'Share' jika anda rasa entri ini bermanfaat

TOP 20 LEADERS RETREAT: LAT-MIG-TWB-MFMS

By: Affni Shahida

LAT Top 20 Leaders Retreat gabungan 4 orang Masters di dalam LAT Family, MIG, TWB, dan MFMS telah berlangsung pada 11 & 12 Ogos 2018 baru-baru ni bertempat di salah sebuah banglo di Shah Alam.

Seramai 20 orang yang hadir dalam sesi retreat 2 hari 2 malam ni. Mesti ada yang tertanya-tanya untuk apa retreat macam ni dalam bisnes?

Ini adalah antara objektif dalam leaders retreat yang kami capai

Jom saya ceritakan apa yang berlaku dengan gambar-gambar yang diambil...


Bisnes Mobile Spa TWB - Simple, Easy, Fun!

 
By: Affni Shahida


Bisnes Mobile Spa TWB ni dah well known tau. Pergi mana-mana mesti orang kenal bisnes mobile spa TWB ni.

Contoh terdekat kawan adik saya sendiri. Dia memang belajar spa kat kolej. Surprisingly, bila adik saya (Zati) buka cerita tentang Mobile Spa TWB ni, kawan dia tu memang dah tau dan biasa dengar projek The Walking Beauty mobile spa. Kiranya bisnes Mobile Spa TWB ni famous lah dikalangan students.


SIMPLE, EASY, FUN!

TWB THE GLAMOROUS MOBILE SPA!

Tajuk pun dah gempak. TWB The Glamorous Mobile Spa! Wow! 

Glamor ke TWB ni? Macam mana tau glamor?

The Walking Beauty (TWB) merupakan satu-satunya Home and Mobile SPA di Malaysia yang menyediakan dan nenawarkan pendapatan (income) sehingga 5 penjuru dan ianya telah wujud sejak tahun 2015 lagi.

Mana datangnya 5 penjuru income tu? Nak tau? Haaa ini dia:
  1. INSTANT CASH hasil perkhidmatan SPA kepada customer.
  2. Income hasil dari BONUS SHAKLEE setiap pertengahan bulan - Produk-produk SPA kami semuanya menggunakan brand Shaklee yang pastinya SEMULAJADI, SELAMAT, MESRA ALAM & BERKESAN dengan izin Allah S.W.T
  3. Income hasil dari UNTUNG RUNCIT produk-produk Shaklee.
  4. ๐Ÿค
  5. ๐Ÿค
Oppsss.. Income dari penjuru ke-4 dan ke-5 tak boleh cerita kat sini. Tak bolehlah nak reveal semuakan.. Ia adalah EXCLUSIVE hanya untuk mereka yang dah sertai keluarga besar dan glamour TWB kami je.

Cuma boleh bagi hint je la. This another 2 incomes kita tak ambil pelanggan (customer) SPA pun tak apa. Trust me! 2 income ni je pun dah fuhhhhh masyuk! 

TWB FOUNDER MILIKI 7 PROPERTY DENGAN INCOME MOBILE SPA TWB

Glamour tak glamour TWB ni, cuba tengok siapakah para Beautician nya! Haaa.. TWB terdiri dari pelbagai latar belakang pendidikan dan pekerjaan tau. 

1 Doktor Perubahan
2 Juruteknologi Makmal Perubatan
3 Nurse
4 Physiotherapist 
5 Engineer 
6 Domestic Engineer
7 Pensyarah
8 Cikgu
9 Pelajar IPTA dan IPTS
10 Akauntan
11 Peguam
12 Majistret 
13 Arkitek
14 QAQC
15 IT
16 Research Executive
17 R&D Officer
18 Officer 1 / Setiausaha (Secretary)
19 Penolong Pegawai SHE
20 Kerani
21 Designer
22 Tailor
23 Baker
24 Stewardess 
25 Model

Haa.. Glamour ke TWB? Dari student sampailah ke mereka yang professional semua ada dalam team TWB.

Bukan itu saja, TWB berada bukan sahaja di Malaysia tapi juga Brunei, Australia, Mesir, New Zealand! Memang sangat glamour TWB ni kan dan itulah antara sebab KENAPA TWB menjadi pilihan perniagaan mereka sama ada secara part-time atau full-time.

By the end of the day, KEUNTUNGAN ๐Ÿ’ฏ% MILIK KITA SENDIRI. Tak perlu bayar kepada Founder, Company dan lain-lain.

Teringin nak jadi sebahagian daripada keluarga besar TWB kami? Let’s join us & buat duit hari-hari dengan Mobile Soa TWB yang glamour tuuu. Jom!  I’ll show you how! ๐Ÿ˜‰


Affni Shahida Jamaludin
A Highclass Housewife
Proud Member & Trainer of TWB
Owner & Founder of Mamacilik D’Beauty Secrets (Natural Home Spa & Mobile Spa)
Natural Home & Mobile SPA
+6012-2207966
mamacilik.twb@gmail.com

Sila 'Share' jika anda rasa entri ini bermanfaat