5 Testimoni Program Jom Detox Jutawan! The Success Stories!

PROGRAM JOM DETOX JUTAWAN adalah program detox Shaklee yang kini telah membantu hampir 1000 orang (pada saat saya menulis ni) berjaya dalam target masing-masing untuk lebih sihat & cantik, luaran & dalaman.

FOKUS UTAMA Program Jom Detox Jutawan adalah pada organ-organ detox dalam badan kita iaitu HATI, PARU-PARU, SISTEM PENGHADAMAN, KULIT, & BUAH PINGGANG.



Dalam ratusan testimoni yang ada hasil daripada Program Jom Detox Jutawan ni. Jom kita tengok dulu 5 daripadanya.

5 Testimoni Program Jom Detox Jutawan! The Success Stories!


Kisah Kejayaan Saya Dalam Shaklee Bersama MIND & TWB

By: Senior Coordinator Affni Shahida

Macam dah lama sangat saya nak share tentang kisah kejayaan saya dalam bisnes Shaklee kan?

Terima kasih tau kepada semua followers mamacilik.com walaupun ada masanya saya tak berkesempatan nak share ilmu nutrisi, kisah anak-anak, seperti sebelum ni. Business life sekarang banyak berada di luar rumah. Agak terhad nak duduk depan laptop dan share kisah di blog. Hehe..

Apa pun, hari ni saya nak share sikit tentang kejayaan saya dalam Shaklee yang rasanya saya belum sempat cerita dalam mamacilik.com ni.

KEJAYAAN SAYA DALAM SHAKLEE

Kalau siapa yang follow kisah jatuh bangun, melompat lebih tinggi saya dalam bisnes Shaklee sejak awal, saya pernah share kejayaan demi kejayaan yang saya kecapi sejak 2013 dulu. Jom kita flashback kejap...


Masa tu (tahun 2013-2016), saya masih bekerja makan gaji sebagai GIS System Analyst di salah sebuah syarikat terkemuka. Doing it part time is not easy, but it's worth it. Time management sangat sangat penting. Sangat penting untuk rancang & prioritize. Bila ada masanya rasa macam tak boleh nak balancekan antara kerjaya, bisnes, anak-anak & keluarga, waktu tu berangan... 


7 KELEBIHAN PROGRAM JOM DETOX JUTAWAN



Program Jom Detox Jutawan merupakan salah satu projek di bawah Team Jutawan selain daripada projek mobile spa The Walking Beauty (TWB).


Program Jom Detox secara amnya adalah program detox Shaklee yang mementingkan detox bukan hanya tertumpu pada usus tapi juga FOKUS kepada keseluruhan organ badan.

Kelebihan Program Jom Detox Jutawan #1:
Meal Plan Diluluskan Oleh Doktor & Nutritionist 


Meal plan yang digunakan dalam Program Jom Detox Jutawan ni bukan ikut suka hati coach tau. Meal plan detox Shaklee ni telah diluluskan oleh pakar pemakanan (nutrotionist) & doktor bertauliah.

Jom Detox Jutawan menyediakan pelan pemakanan detox untuk 7 hari yang utama, seterusnya 30 hari yang berikutnya.


Specialnya detox Shaklee dalam Program Jom Detox Jutawan ni, peserta turut di guide dengan pre-detox & post-detox.

Ehh.. boleh kata, tak perlu risau tentang pelan makanan apa nak makan, semuanya disediakan. Pelan pemakanan yang sangat mudah dan ringkas tapi SEDAP!

Kelebihan Program Jom Detox Jutawan #2:
Fokus Kesemua 5 Organ Detox

Tidak seperti program detox lain di luar sana yang mensasarkan pada organ usus sahaja, detox Shaklee di dalam Program Jom Detox Jutawan FOKUS kepada kesemua 5 ORGAN DETOX dalam badan kita.

Anda tau tak organ detox kita ada 5?


Peluang Bisnes Shaklee: Kelebihan Bisnes Shaklee Yang Ramai Tak Tahu

By: Senior Coordinator Affni Shahida

Biasanya tajuk ni kita cerita dalam our business group/team. Tapi hari ni rasa macam nak cerita juga kepada semua pembaca & followers mamacilik.com

Peluang bisnes Shaklee yang sangat best ni rasanya tak patut simpan sendiri je kan? Mana lah tau ada insan kat luar sana tu yang sedang tercari-cari peluang bisnes yang sangat diluar jangkaan macam ni.

Kelebihan Bisnes Shaklee Yang Ramai Tak Tahu jadi perkongsian hari ni ok.

So.. Jom tengok 3C yang Shaklee tawarkan kepada SEMUA AHLI SHAKLEE, termasuk yang hanya beli untuk makan/kegunaan sendiri sahaja.

Apa C yang pertama?



C yang pertama adalah CASH BONUS!

Cash bonus adalah kelebihan bisnes Shaklee yang paling ramai orang dapat. Shaklee offer cash bonus bermula daripada 5% - 21% bergantung kepada perfomance sales kita.


Haa.. Inilah anggaran bonus mengikut percentage % yang kita layak setiap bulan. Pembelian / jualan yang kita buat setiap bulan dikira berdasarkan uv point. Setiap produk ada uv dia sendiri. kelebihan bisnes Shaklee yang ni juga dapat dinikmati oleh ahli Shaklee yang tak buat bisnes, maksudnya ahli Shaklee yang hanya beli untuk diri sendiri dan keluarga.

The Walking Beauty (TWB) mobile spa project yang menggunakan produk & sistem Shaklee secara tak langsung buka peluang kepada semua beauticians untuk grab penjuru income Cash Bonus daripada Shaklee ni. Ia merupakan penjuru income ke 3 dalam TWB.

Jom kita tengok berapa income ahli-ahli mobile spa TWB setiap bulan bagi PENJURU INCOME KE-3 ni!