Shaklee's Solution – Byebye to Morning Sickness!


Shaklee Meal Shakes & Shaklee Performance Drink TERBAIKK!

Assalamualaikum semua..

Harini tiba2 rasa nak share something yang Affni baru find out.. Actually asalnya dulu beli mealshake ni sbb untuk Arissa (as my last blog entry). Tapi since Affni pun tengah mengalami morning sickness yang sederhana, tiba-tiba tercium lak bau meal shakes Arissa yang menyelerakan tu.. 

Then start la minum meal shakes sama.. Kebetulan Shaklee promo bulan ni pun Meal Shakes.. So buat la eksperimen atas diri sendiri la kan.. hehe.. So far cam makin kurang muntah.. maybe sbb energy yang meal shakes ni provide plus bau and rasa  macam ais krim.. 

Untuk pengetahuan semua, Affni kalau pregnant mmg tersangat lah teruk muntah dr bgn tido hingga nak tdo mlm. Kire all day n night sickness, bukan morning semata lagi dah.. Ni baru terasa nak share kat blog. Syukur alhamdulillah sgt2. Harap2 nya memang byebye terus la kat morning sickness.. Taknak la jumpe doctor die soh masuk ward lagi.. macam masa pregnant sebelum2 ni.. huhu..
Semalam baru pegi pregnancy checkup lagi.. Masa last 2 checkup sebelum ni doctor soh minum isotonic drink utk dapatkan energy balik and avoid dehydration.. Doctor suggest 100 plus.. Tapi, tu kan air gas.. makin bergas la plak perut ni nanti kan? Gula pun tinggi.. 

So, tetiba baru la teringat yang Shaklee pun ada Performance Drink! Ape lagi.. Last week baru la dapat nak gi beli Performance Drink tu.. Rasa die memang sedap! Rasa orange.. Takde gas.. Tahap kemanisan kita bleh adjust sendiri kalau tak nak ikut sukatan pun kan.. Ikut tekak masing2 la.. hehe.. 

Alhamdulillah.. walaupun cepat penat disebabkan peringkat awal pregnant ni, masih boleh la nak pegi kerja and layan anak2 nak main dengan harapan, Shaklee Performance Drink & Meal Shakes boleh la nak tambah tenaga.. Lagi2 dah nak masuk bulan puasa ni kan.. Akan sangat membantu.. InsyaAllah..  Rasanya tu sahaja untuk hari ini..
Dapatkan Shaklee Meal Shakes & Shaklee Performance Drink pada harga mampu milik SEKARANG!



Sila 'Share' jika anda rasa entri ini bermanfaat

No comments :

Post a comment