Now Everyone Can Kurus! PERCUMA!

Assalamualaikum w.b.t buat para pembaca MamaCilik.com sekalian..

Baru-baru ini, pada 13 January 2015 eBook Now Everyone Can Kurus telah dilancarkan dengan jayanya oleh kami. Alhamdulillah. Syukur kepada Allah di atas kemudahan dan susun atur yang dapat dijalankan dengan lancar.

www.noweveryonecankurus.com/affni

Terdapat 20 orang pembaca terawal yang telah memberi feedback dan review yang sangat mengujakan tentang eBook ini! Terbaik! Mereka kata, eBook ni SUPERB! BEST!

Sejak pelancaran, kini telah lebih 10,000 eBook Now Everyone Can Kurus telah ditempah dan diedarkan (dalam 2 hari). Satu jumlah yang besar untuk jangka masa yang singkat!

Ramai yang teruja dengan eBook ni. Penulisan yang santai dan bersahaja, rasa macam baca novel! Rasa senang nak masuk dalam penceritaan.

Maklumlah, ini adalah kisah benar. Bukannya rekaan penulis. Sekali anda mula membaca buku ini, anda akan dapat rasa yang anda nak baca sampai habis. Seriously SUPERB!

Ketahuilah rahsia dan FORMULA MUDAH M.E.S.T.I KURUS! 

Teknik ini terbukti berkesan dalam membantu ramai orang dan mereka telah berjaya menurunkan berat badan sebanyak 10kg - 16kg dalam masa 100 hari.




Macam mana nak dapatkan eBook ni ye??

Ada 2 cara yang anda boleh lakukan untuk mendapatkannya.
  1. BELI PADA HARGA RM 10
    Anda boleh bank ini RM 10 ke akaun:
    Maybank
    164342243125
    Affni Shahida Jamaludin
    shegarf@gmail.com


    Nota:
    Ia akan disalurkan kepada badan kebajikan terpilih.

    atau;
  2. DAPATKAN EBOOK INI SECARA PERCUMA!
    Macam mana?
    Anda WAJIB KLIK BUTTON SHARE di bawah entry ini.
    (Ini adalah amanah daripada penulis supaya lebih ramai yang akan dapat manfaat).


Selepas anda bank-in RM 10 ATAU share entry ini mengikut pilihan anda, anda boleh download eBook ini di:


TUJUAN EBOOK INI DIHASILKAN & DILANCARKAN

eBook ini dihasilkan dan diberi secara percuma di atas sumbangan kemasyarakatan kami.

Kami rasa sangat kesian bila mendapat statistik bahawa rakyat Malaysia ni ramai yang gemuk. Gemuk satu hal. Tak sihat pulak tu. Kesian sangat.

Ada yang nak kurus, tapi tak tahu cara yang betul.

Ada yang nak kurus tapi suka sedapkan hati sendiri,  
"Takpela, orang lain gemuk ok ajer.", "Gemuk takpe asalkan bahagia."

Bahagia lah sangat! Bila penyakit dah menyerang bahagiakah?? 

Renung-renungkan.. Fikir-fikirkan.. Adakah kita bersedia meninggalkan orang-orang yang kita sayang hidup tanpa kita di sisi? Kasihanilah mereka.

Sejujurnya, kami tidak ada budget yang besar untuk mempromosi eBook ini. Apatah lagi nak menerbitkan buku ini jadi buku fizikal.

Tapi apa yang kami tahu, kami WAJIB kongsikan ilmu-ilmu ini dengan semua rakyat Malaysia. SEMUA! Terutamanya yang ada cita-cita nak menjadi kurus dan sihat.

Jadi, sebab itulah saya mohon jasa baik anda para pembaca MamaCilik.com untuk bantu saya. Sila klik button SHARE di bawah ini.

Semoga ia dapat memberi manfaat kepada rakan-rakan anda di luar sana.

Manalah tahu, ada di antara rakan kita yang sedang gusar tapi tidak dizahirkan.

Manalah tahu, rakan-rakan kita tu akan dapat kesihatan yang lebih baik lagi berasbabkan ilmu di dalam eBook ini.

Saya doakan, "Semoga anda yang share eBook ini mendapat ganjaran syurga daripada Allah s.w.t kerana telah memberi  manfaat kepada ramai orang. Aamiin."

Happy reading! ^_^



Affni Shahida Jamaludin
"NowEveryoneCanKurus dan SIHAT!"
012-220 7966


Sila 'Share' jika anda rasa entri ini bermanfaat

No comments :

Post a comment