Harga Kursus SPA Termurah - The Walking Beauty 2018

By: Affni Shahida Jamaludin

KURSUS SPA TERMURAH. Itu yang selalu orang cari kan? Semua orang pun nak cari yang murah sekarang ni. Tau tau je lah ekonomi kita sekarang ni. Tu bukan masalah individu je dah. Ekonomi yang makin tenat ni dah jadi masalah negara dan dunia!

Apa yang kita boleh kawal dan tingkatkan sekarang ni of course lah ekonomi diri sendiri dan keluarga kannn? Sebab tu kami di The Walking Beauty (TWB) menawarkan kursus spa yang termurah, yang paling murah di Malaysia ni. Tak caya? Haaa... Kejap lagi saya bagitahu apa yang akan dapat dengan kursus spa termurah ni ok! Apa yang pastinya, di TWB, kursus spa termurah ni bukan calang-calang tau. Ianya kursus spa TERMURAH dan BERSIJIL!

BERAPA HARGA KURSUS SPA TERMURAH DI TWB?

TWB menawarkan pakej kursus spa termurah di pasaran. Jom kita tengok apa yang TWB sertakan dalam pakej kursus spa termurah ni!

FULL PACKAGE KURSUS SPA BERGERAK TWB

Kita sertakan 5 kursus spa dalam pakej kursus spa bergerak ni. Ia termasuk:

🌷 Facial Relaxing Treatment
🌷 Body Scrub & Urut Lulur
🌷 Mandian Aura Susu
🌷 Foot & Hand SPA
🌷 Herba Sauna


+ BONUS❗️
Modul "How to setup our own Mobile Spa & Home Spa"!

Istimewanya kursus spa bergerak dengan TWB ni, anda juga dapat:

✅ YOUTH Shaklee Skin Care
✅ Produk spa untuk body, foot, & hand scrub
✅ Produk spa untuk mask
✅ Produk spa untuk mandian susu
✅ TWB Trial Kit Spa
✅ Ekslusif Beg Spa
✅ Facial Steamer
✅ Ion Massage

✅ Sijil Penyertaan
✅ Bimbingan TWB Support Group
✅ Bina Spa atas nama sendiri



Beautician on training
Fifie, Beautician Kuching - Tamat Kursus Mobile Spa TWB
Myra, Beautician Padang Serai - Tamat Kursus Mobile Spa TWB
Sijil Tamat Kursus Spa TWB

Beg Spa The Walking Beauty TWB

Haaa.. Best kan! Tak payah nak fikir cari kedai, nak bayar sewa lagi, nak kena buka sentiasa untuk orang datang. Mobile spa ni biasanya customer akan cakap nak bila, kat mana, pukul berapa. Senang sangat kan!

Dah la murah sangat dah kursus spa dengan TWB ni. Bukan kursus balik tangan kosong ok! Siap dapat beg spa dilengkapi dengan alatan facial dannnn produk ekslusif Shaklee YOUTH skin care yang jadi kegilaan ramai tu! Habis aje training terus boleh angkat beg dan pergi buat mobile spa. WOWW!

YOUTH SKIN CARE BY SHAKLEE - LAUNCH AFTER 8 YEARS OF RESEARCH

RM1999 SAHAJA!

Murah bukan cikai-cikai. Apa yang paling penting, semua beautician yang terlahir dari kursus spa termurah di TWB adalah yang terbaik dan BOLEH BUAT DUIT SETIAP HARI. Bak kata omputih, RESULT MATTERS!

Tunggu apa lagi??

Trainers TWB berada di SELURUH MALAYSIA!

Jom sama-sama kita jana pendapatan dengan skill mobile spa dengan TWB sekarang!

Let's be part of us!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hubungi AFFNI di 012-2207966 untuk tempahan tarikh kursus. 

Tempat adalah terhad bagi setiap sesi!



Sila 'Share' jika anda rasa entri ini bermanfaat

No comments :

Post a comment