4 Tips Pergi Open House Tanpa Rasa Bersalah

Salam 19 Syawal sahabat mamacilik.com! Hari Jumaat yang mulia ni. Mesti masing-masing dah tak sabar nak tunggu weekend kan? Hehe... Jangan kata orang yang kerja kat office je tak sabar. Yang kerja dari rumah ni pun ternanti-nanti kedatangan hujung minggu tau.

Berapa ramai antara kita yang ada buat open house sempena hari raya Aidilfitri ni?

Berapa ramai pulak yang dapat invitation open house yang berderet-deret?

4 Tips Pergi Open House Tanpa Rasa Bersalah. Nak tahu? Jom hari ni saya share macam mana nak handle open house yang sangat banyak sekarang ni.

TIPS #1 - Halang kolesterol baru dari meresap masuk ke saluran darah kita

Fitosterol membantu mengurangkan tahap LDL dengan menghalang penyerapan kolesterol
Macam mana fitosterol bertindak?

Jom tengok struktur kolesterol dan fitosterol ni..

Struktur kolesterol dan Fitosterol hampir sama

Apa yang terjadi dalam badan apabila kita ambil makanan berasakan fitosterol?

Fitosterol akan rebut tempat dengan kolesterol. Fitosterol akan penuhi tapak penyerapan dalam badan kita terlebih dahulu so that kolesterol tak dapat nak meresap masuk. Hebat kan!

TIPS #2 - Urai makanan dengan lesitin soya.

Lesitin soya mampu untuk uraikan lemak dari makanan kepada molekul-molekul kecil untuk mudahkan penghadaman. Jadi kuranglah lemak dalam badan.

 TIPS #3 - Bakar lemak & tingkatkan kadar metabolisma badan

Asid lemak Omega 3 (lemak baik) bantu untuk tingkatkan kadar metabolisma badan seterusnya dapat bakar lemak berlebihan daripada pemakanan seharian.

TIPS #4 - Bersihkan usus secara selamat dan semulajadi

Daun senna terbukti berkesan dalam membantu pergerakan usus yang sihat. Usus yang sihat dapat menyingkirkan sisa dan bahan kimia berbahaya seterusnya melegakan sembelit.

Ok. Kita dah tengok apa 4 tips pergi open house tanpa rasa bersalah kan?

Tahu tak kat mana nak dapatkan makanan tambahan semulajadi yang mampu bertindak sedemikian secara
SELAMAT, SEMULAJADI, & BERKESAN?

Nikmatilah makanan di open house tanpa rasa bersalah dengan bantuan 4 makanan tambahan ni.

PHYTOCOL-ST



 LECITHIN



 OMEGA GUARD


HERB-LAX



Dah tahu 4 TIPS PERGI OPEN HOUSE TANPA RASA BERSALAH, malah makan dengan gembira kan?

Hubungi saya untuk dapatkan makanan tambahan semulajadi daripada Shaklee ini berserta consultation terbaik untuk anda dan keluarga.

The best and FREE CONSULTATION untuk customer mamacilik.com 

Affni Shahida
Shaklee Certified Product Trainer (Mini Nutritionist)

Tak dapat nak bank in / transfer CASH?

Jangan risau.




WhatsApp ke 012-2207966

Atau klik 


Ingin dapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin jana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

Hubungi kami untuk:-

KONSULTASI PERCUMA,
HARGA PRODUK TERBAIK DAN
PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!

CONTACT : CALL (012-2207966)
Click to WHATSAPP

FACEBOOK : Affni Shahida

INSTAGRAM : affni.shahida

Your Certified Shaklee Mini Nutritionist:-

FREE CONSULTATION,
AFFORDABLE PRICE, 
&
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!




Sila 'Share' jika anda rasa entri ini bermanfaat

No comments :

Post a comment