Good News Lagi! BONUS!!

Salam petang semua...

Semalam Affni cerita pasal berita gembira daripada blood test result Yusri kan..? Haa... Harini ada lagi berita gumbira! Harini hari BONUS Shaklee! Yeay! Alhamdulillah...

14 Mei 2013.. Tengah-tengah bulan kan! Tiba-tiba dapat bonus pulak tu.. Seronoknyer! Best betul Shaklee ni.. Dah la kesihatan famili bertambah baik, dapat tolong orang sama-sama menambahbaik kesihatan dan kecantikan diri & famili, BONUS pun dapat jugak..! hehe.. Sape yang nak bagi BONUS bulan-bulan? Tengah-tengah bulan pulak tu kan?! Time macam ni orang selalunya dah start save budget untuk tunggu next gaji.. Tapi kita ada pulak duit masuk account.. hehe.. Syukur Ya Allah...

Tu je untuk entry harini.. Just a short one.. Nak sambung buat kerja.. Yippie!!  ^_^


Sila 'Share' jika anda rasa entri ini bermanfaat

No comments :

Post a comment