Tingkatkan Imun Badan Anda Dengan NUTRIFERON Shaklee!

Assalamualaikum dan salam sejahtera untuk pembaca mamacilik.com

Salah satu produk favourite kami sekeluarga adalah Nutriferon. Kalau orang lain ada paracetamol dalam first-aid-kit rumah mereka, tapi kami ada Nutriferon dalam first-aid-kit rumah kami.

Kami dah jumpa 'ubat' pertama yang wajib diambil bila ada di antara ahli keluarga yang mula beri tanda-tanda nak demam, sakit kepala, selsema, dan sebagainya.

Kenapa NUTRIFERON Penting Untuk Sistem Imun Kita?



SISTEM IMUN adalah tentera dalam badan kita, yang melawan jangkitan dan penyakit-penyakit yang mengancam kesihatan dan kecergasan badan. Tanpa 'tentera' yang mempertahankan badan kita ni, virus, bakteria, parasit, toksin, dan lain-lain patogen berbahaya akan menyerang badan kita. Apabila 'tentera' tak ada atau lemah, itu yang menjadikan badan kita lemah dan sakit mula menyerang.

Apabila badan kita mula memberikan tanda-tanda nak demam, batuk, selsema, sakit kepala, sebenarnya itu menunjukkan sistem daya tahan badan kita dah mula lemah untuk melawan serangan virus, bakteria, serta penyakit lain secara amnya.

Jadi, kenapa awal-awal lagi kita dah makan ubat berasaskan 'drugs' kalau kita boleh beri bantuan kepada daya tahan badan kita dalam melawan penyakit dengan boost sistem imun kita secara semulajadi?

Dr. Yasuhiko Kojima Menjumpai Kandungan Interferon Dalam Tumbuhan Semulajadi - Terhasil lah NUTRIFERON

Nutriferon telah melalui 40 tahun Penyelidikan sebelum ia dikeluarkan untuk pasaran. Bayangkan lah..  

Betapa ketatnya pengawasan Shaklee dalam memastikan produk yang dikeluarkan betul-betul selamat dan berkesan!

Boleh kata, Dr Yasuhiko ni, dari dia muda, sampai tua, baru produk Nutriferon ni dikeluarkan untuk dijual! Kagum kan? Seriously, saya sangat kagum bila tahu pasal ni 😱

Itulah Falsafah Shaklee.

Sentiasa SELAMAT
Sentiasa BERKESAN
Sentiasa MESRA ALAM


Shaklee tidak akan sesekali keluarkan sesuatu supplement sekadar untuk mengaut keuntungan.

Nutriferon ni juga merupakan salah satu produk Shaklee yang telah dipatenkan. Maksudnya, takkan ada individu atau syarikat atau organisasi lain yang boleh meniru dan mempunyai formula yang sama seperti Nutriferon ni. Ia sangat EKSKLUSIF!


Apakah Bahan Semulajadi Tersebut?


Bahan Semulajadi Dalam Nutriferon

Clinical Study Dibuat Ke Atas Haiwan?


TIDAK! Shaklee menjalankan clinical study pada manusia sendiri. Hasil daripada kajian yang dibuat, Shaklee membuktikan keberkesanan Nutriferon terhadap IMUNITI, ELERGIK, serta HEPATITIS-C.

Nutriferon Terbukti Berkesan Secara Klinikal - Imuniti, Elergik, Hepatitis-C

Nutriferon didatangkan dalam bentuk serbuk. Sekotak Nutriferon mengandungi 30 sachet.

Hubungi 012-2207966 segera untuk mengetahui promosi terkini dan penjimatan terhebat!

Affni Shahida
Certified Mini Nutritionist
"Mencegah Lebih Baik Dari Mengubati"


MENCARI SUPPLEMENT UNTUK KESIHATAN DIRI & KELUARGA TERSAYANG?
Ingin mencuba alternatif semulajadi untuk kesihatan berpanjangan?

FREE CONSULTATION,
AFFORDABLE PRICE, 
&
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!

Sila 'Share' jika anda rasa entri ini bermanfaat

No comments :

Post a comment