Kursus Mobile Spa - Personal Coaching

Mobile spa dah menjadi trending sejak akhir-akhir ni. Sangat banyak kursus mobile spa yang dianjurkan oleh pelbagai pihak di luar sana. Namun, di Mamacilik D' Beauty Secrets (A member of The Walking Beauty, TWB) kami menawarkan kursus mobile spa 5 in 1 secara PERSONAL COACHING.


MOBILE SPA

Mobile Spa adalah spa bergerak tanpa kedai. Kita sebagai beautician akan datang ke tempat customer tidak kira di rumah, pejabat, hotel, dan sebagainya.

Mobile Spa TWB menggunakan produk yang semulajadi dan organik untuk setiap service spa. Ia menjadi keutamaan dalam setiap servis spa yang dijalankan. Dari skin care, produk masker, produk scrub, semuanya menggunakan produk yang dijamin selamat, bebas 1500 bahan-bahan terlarang yang sering ada di dalam produk-produk skincare lain.

Projek Mobile Spa The Walking Beauty, mensasarkan wanita yang perlukan pendapatan tambahan mahupun pendapatan utama dengan menekankan skills cari dan buat duit hari-hari! INSTANT CASH!

  


💕 Apa yg akan dipelajari dlm Personal Coaching Mobile Spa TWB

Personal coaching mobile spa TWB merangkumi 5 courses:

1) Facial Relaxing Treatment

2) Body Scrub

3) Sauna

4) Mandian Aura Susu

5) Foot Spa & Hand Spa

Mana nak cari belajar kursus spa skali 5 courses? Dalam 1 harga yg sangat sangat berbaloi pula tu! Yes! Hanya di PERSONAL COACHING MOBILE SPA ini.

Kenapa Kak Aff tekankan tentang personal coaching ni?

Kebanyakan kursus spa kat luar sana jalankan kursus spa secara beramai-ramai, dalam kelas mahupun dewan. Tapi Kak Aff lebih suka ia dijalankan secara personal one-to-one or up to 4 orang sahaja! Itu maximum dah tu dalam satu sesi. 

Tahu tak kenapa? Sebab Kak Aff nak guide betul-betul, nak make sure anda yang datang belajar teknik spa faham, tahu, dan terus boleh buat steps yang betul.

Bayangkan kalau ramai-ramai dalam kelas, apatah lagi dewan, dah tentunya trainer tak dapat nak tengok sorang-sorang secara terperinci apa yang dibuat. Betul ke steps nya kan?

Plus ..

Kak Aff ajar anda semua The Simplest & Practical way bagaimana untuk anda nak setup dan jalankan SPA ATAS NAMA SENDIRI. Ni advanced course tau yang Kak Aff ajar sekali yang TAK DIAJAR DALAM KEBANYAKAN KURSUS SPA LAIN.


Ada 5 teknik mudah, yang sangat senang nak dipraktik!

Bukan itu sahaja, Kak Aff juga ajar anda bagaimana:

✅ Nak tetapkan harga pakej

✅ Nak setup tempat spa tanpa perlu barang-barang yang mahal (memadai pakai apa yg ada di rumah)

✅ Nak pelbagaikan pakej rawatan Spa

✅ Bagaimana nak tarik customer, ayat marketing, dan sebagainya.


Ya, kita ajar semua. From Zero to hero-in 😊

💕 Keistimewaan & Perbezaan Personal Coaching Mobile Spa TWB

Kak Aff nak highlight antara KEISTIMEWAAN bila anda sertai Personal Coaching TWB dengan Kak Aff:

1) TWB ada PROVEN PRODUCTS


Produk-produk spa yg kita pakejkan dalam TWB adalah sangat hebat tau!
Anda imagine,  skincare yang anda akan guna untuk facial service menjalani 8 tahun research! 100% natural & vegan pula tu.
Produk utama dalam mobile spa TWB tak lain tak bukan adalah YOUTH SKINCARE.

2) TWB ada PROVEN MENTOR yang akan guide anda from A to Z

Terfikir-fikir macam mana nak cari customer nanti? Jangan risau, dalam support group,  kita sama-sama bantu anda untuk cari customers

3) TWB ada PROVEN SYSTEM
 

Dari sistem inilah, TWB boleh provide anda income/pendapatan dari 6 penjuru tau!

4)
TWB ada SUPPORT GROUP yang sangat happening & helpful
 
Sangattt banyak tips & strategi yang kita share dalam group support. Anda tanya je apa soalan pun dalam support group, akan sentiasa ada yang jawab dan bagi idea/pendapat. Ini juga merupakan antara sebab kenapa owner spa yang dah ada kedai spa selama 7 tahun, turut sama sertai team TWB.

"Kita kena bayar % daripada income servis spa kepada company atau founder ke?"

Ada org ingat, bila buat bisnes mobile spa TWB, lepas ni kena bagi komisen pada TWB setiap kali dapat customer.

NO NO NO !


Anda hanya perlu bayar yuran kursus mobile spa ni sekali je dan anda dapat sekali produk-produk spa.


KURSUS SPA + PRODUK + PERALATAN


Lepas tu, untung anda dapat daripada income servis adalah milik anda 100%!

MATLAMAT PERSONAL COACHING MOBILE SPA

Matlamat Kak Aff buat personal coaching mobile spa ni adalah untuk bantu kaum wanita independent & ada teknik cari duit instant! 

Kaum wanita ni, mak mak yang ada nak kecik. Ramai pulak tu sememangnya ada masa yang sangat padat. Mana ada masa nak pergi kursus spa sampai berhari-hari, berminggu-minggu! Sebab tu personal coaching kursus spa ni kita dah design supaya ianya SIMPLE, TEPAT, PADAT, tapi POWER!

Income Kak Aff sendiri untuk 1 jam service mobile spa baru-baru ni

Jom buat kira-kira!

Kalau income 1 jam = RM110
kata lah sehari ambil 1 jam je buat service, 
30 hari = RM3300 betul?

Senang ke mudah?

Selain tu, Kak Aff nak buka peluang kepada semua ibu/mommy/mama/umi yang masih bekerja tetapi ada impian untuk berhenti kerja demi anak-anak dan keluarga tersayang. Dengan bisnes spa atas nama sendiri ni, kita boleh dapat income yang besar seperti waktu masih bekerja, malah jauh lebih besar walau dah jadi suri rumah.

Please don't get me wrong!

Kak Aff tak kata bekerja tu salah atau tak sayang keluarga. Tak! Cuma Kak Aff buka dan beri peluang kepada anda yang tercari-cari bisnes terbaik untuk dimulakan sekarang. Tidak kira lah sama ada sebagai pendapatan utama mahupun pendapatan sampingan.


Malah dalam projek Mobile Spa TWB ni juga, pelbagai latar belakang yang ada dari seluruh Malaysia, Brunei, Australia, New Zealand, Mesir, dan beberapa buah negara lagi.

Kak Aff boleh jamin, the moment anda sertai personal coaching, kursus spa secara individu atau kelompok kecil ni, anda akan dapat skills cari duit sampai akhir hayat!

Ilmu spa TWB yang Kak Aff ajar, anda boleh guna at any time, dalam keadaan terdesak, dalam keadaan tersepit, dalam keadaan leisure, tengah bercuti, dan sebagainya.

Seriously & honestly, Kak Aff JAMIN anda tidak akan rugi sesen pun!

Beautician yang Kak Aff guide hujung July 2018. Dah pulang modal kurang dari 2 bulan!

Feedback beautician di Kajang/Putrajaya yang Kak Aff guide pada Ogos 2018
Feedback New Beautician Sarawak - Customer Bayar Lebih Sebab Puas Hati

Ni adalah segelintir daripada mereka yang berjaya. Income dalam 1 bulan pertama selepas kursus spa!

Kak Aff sangat mementingkan ... RESULTS!


KURSUS MOBILE SPA & HOME SPA - 1 TO 1 COACHING

Kursus Spa Secara Personal di Mamacilik D' Beauty Secrets

Kursus Spa Secara Personal di Mamacilik D' Beauty Secrets

Personal Guide Ketika Kursus Spa di Mamacilik D' Beauty Secrets

Kursus Spa Secara Personal di Grand Bluewaves Hotel, Johor Bharu

Pantauan & Guide Secara Personal Ketika Kursus Spa di Grand Bluewaves Hotel, Johor Bharu

Get Ready Untuk Kursus Spa Secara Personal di Tune Hotel, Georgetown, Penang
Beautician berumur 50-an Ketika Kursus Spa Secara Personal di Tune Hotel, Georgetown, Penang

Beautician TWB juga terdiri daripada artis - Lyza Othman

Certified Beautician Mobile Spa TWB

Dapat Sijil Setelah Tamat Kursus Spa Secara Personal di Mamacilik D' Beauty Secrets

Tunggu apa lagi??
Jom sama-sama kita jana pendapatan dengan skill mobile spa dengan TWB sekarang!
Let's be part of us!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hubungi AFFNI di 012-2207966 untuk tempahan tarikh kursus. 

Tempat adalah terhad bagi setiap sesi!



Sila 'Share' jika anda rasa entri ini bermanfaat

No comments :

Post a comment