Pakej Rawatan Selepas Bersalin

Bila sebut saja tentang penjagaan ibu dan bayi selepas bersalin, kita mesti terfikir siapakah yang akan jaga kita nanti kan? Tahu tak sekarang ni ibu-ibu selepas bersalin sangat memerlukan penjagaan dari orang lain. Tidak mengharapkan apatah lagi membebankan ibu kita sendiri, kita rasa macam perlu ada offer untuk pakej rawatan selepas bersalin.

Barang penjagaan selepas bersalin

PAKEJ RAWATAN SELEPAS BERSALIN

Duluuu.. Masa Kak Aff mengandung anak pertama, mama Kak Aff selalu suruh Kak Aff cari Confinement Lady (CL). Bukan sebab mama tak nak jaga, tapi waktu tu mama Kak Aff masih lagi bekerja. Maklumlah Kak Aff anak sulung. Mama pun masih bekerja. Muda lagi kan?

Tapi malangnya tak ada pun yang Kak Aff jumpa tentang CL ni.

8 tahun dah berlalu. Ya kita makin nampak ada pihakyang mula menawarkan khidmat CL ni. Tapi walau macam mana pun masih juga kurang. Kita boleh kata supply low than demand.

Cara cukur rambut bayi baru lahir

Cara pemakaian bengkuk dengan betul bagi bersalin normal dan pembedahan (Czer)

Di sinilah kami di The Walking Beauty Team akan mengisi kekosongan CL yang sangattt diperlukan. Lebih-lebih lagi di kawasan-kawasan bandar yang rata-rata kita duduk sendiri, jauh dari ibu-ibu kita di kampung.

Nantikan pelancaran Pakej Rawatan Selepas Bersalin daripada THE WALKING BEAUTY (TWB)!

Sila 'Share' jika anda rasa entri ini bermanfaat

No comments :

Post a comment