NECK Support Ibu Menyusu Untuk Kurus

Assalamualaikum...

Apa khabar sahabat sekalian? Apa khabar ibu-ibu yang baru dapat baby? Tahniah daripada MamaCilik. Semoga semuanya dilimpahi rahmat dan kasih sayang Allah.

Pernah tak rasa atau cakap pada suami, "Isk.. susahnya nak turunkan berat lepas bersalin ni. Dah la asyik lapar je. Nak susukan anak punya pasal."

Isk.. Isk.. Sabar. Jangan pulak kita salahkan tanggungjawab menyusukan bayi yang baru lahir tu sebagai penyebab kita susah nak dapat kembali berat yang ideal.

Ramai sangat yang contact saya dan mengadu pasal susah nak kurus lepas bersalin. Ramai yang tanya saya macam mana saya boleh dapat pre-pregnancy weight selepas bersalin dan back in-shape.

Anda pernah dengar program Now Everyone Can Kurus? Atau lebih dikenali dengan nama singkatnya, NECK. Pernah dengar atau terbaca kat mana-mana?


Haaa.. Inilah rahsianya. Rahsia saya dan ramai ibu-ibu kat luar sana untuk back in-shape disamping dapat menyusukan anak anugerah Allah.

NECK kini lebih prihatin dan memberikan tupuan yang khusus kepada para ibu yang nak dapatkan berat badan yang ideal disamping menjalankan tanggungjawab dan amanah menyusukan anak yang baru lahir.

Di dalam program NECK ni, para peserta di beri panduan bagaimana cara pemakanan yang betul untuk kurus dan dalam masa yang sama tidak menjejaskan penyusuan susu ibu kepada baby. Bukan tu je. NECK juga memberikan panduan dari aspek senaman yang dilakukan dengan sedikit tetapi dapat memberikan impak yang maksimum. Sokongan dan galakan sangat-sangat tinggi sebab program ni dijalankan secara berjemaah. So tak ada lah buat sorang-sorang kan?

Nak tahu lebih lanjut tentang program NECK, jemput baca info NECK dengan lebih lanjut DISINI. Atau anda boleh terus hubungi / Whatsapp saya terus di 012-2207966 untuk mendapatkan maklumbalas dengan lebih cepat. ^_^
  
===============================

INGIN KEMBALI KURUS DAN SLIM SELEPAS BERSALIN?
Nak kurus tapi masih menyusukan anak?
Nak join team Now Everyone Can Kurus (NECK) yang happening?

Hubungi saya di 012-2207966 SEKARANG!
Tempat adalah terhad!



Sila 'Share' jika anda rasa entri ini bermanfaat

No comments :

Post a comment