PROMO: Vitalea For Children & Omega Guard!

Tahun baru 2018 dimulai dengan bulan Januari yang penuh dengan promosi daripada Shaklee! Dah tau ke apa yang Shaklee offer untuk bulan ni?

KEMBALI KE SEKOLAH!

Sempena musim anak-anak kembali ke sekolah di tahun baru ni, Shaklee offer BACK TO SCHOOL promotion untuk anak-anak kekal mendapat nutrisi seimbang dan lengkap setiap hari.

Tak lain dan tak bukan, promo bulan Januari 2018 adalah Vitalea for Children, iaitu multivitamin terbaik untuk kanak-kanak yang sedang membesar. Ia membantu anak-anak kita kekal sihat, cergas, dan ceria setiap hari! ^_^


Dapatkan 4 botol Vitalea for Children dengan harga 3 botol sahaja!

Pastikan anak-anak kita membesar dengan nutrisi yang lengkap setiap hari!


Vitalea for Children merupakan multivitamin berperisa anggur yang lazat, lengkap dengan 18 jenis VITAMIN dan MINERAL untuk kesihatan yang menyeluruh. Klik 

Vita-lea for Children - Multivitamin Terbaik Kanak-Kanak Abad Ini!


untuk info terperinci tentang chewable Vitalea for Children ni.

Itu je ke promosi daripada Shaklee bulan ni?


Tak! Ada lagi tau. Salah satu daripada vitamin dalam Set Kanak-kanak Shaklee, iaitu Omega Guard juga ada offer tau sekarang ni! Wow!

Baguskan Shaklee ni. Sangat prihatin dengan kesihatan anak-anak. Lagi-lagi bila musim sekolah dah bermula ni.

Apa offer yang Shaklee bagi untuk Omega Guard ni pulak??



Beli Omega Guard 3 botol dan jimat 5%

Menarik kan?! Kami sekeluarga memang confirm borong Omega Guard ni sebab bukan anak-anak je yang makan tapi kami juga makan Omega Guard untuk kesihatan jantung & IQ.

Boleh ke kanak-kanak makan Omega Guard ni?


Boleh! Dengan dosage dan cara pengambilan yang berbeza daripada orang dewasa. Boleh rujuk 

Dos OMEGA-3 Untuk Kanak-Kanak Sihat & Pintar


untuk tahu lebih terperinci okeh ;)

EH!! 2 daripada vitamin kanak-kanak sihat, cergas & ceria ada promo sekarang? WOw!

Ya, betul tu! 


Set kanak-kanak Shaklee untuk kekal sihat, cergas, dan ceria


Kalau anda ibu bapa yang prihatin tentang kesihatan dan kecergasan anak-anak anda, Set Kanak-Kanak Shaklee sangat disarankan. Pastikan anda dapat konsultasi dan cara makan yang betul yer. Boleh juga hubungi Mamacilik melalui WhatsApp di 012-2207966. Semestinya special attention untuk customers mamacilik.com. ^_^

Affni Shahida
Certified Mini Nutritionist

TERCARI-CARI VITAMIN YANG SESUAI UNTUK KESIHATAN ANAK-ANAK?

MENCARI SUPPLEMENT UNTUK KESIHATAN DIRI & KELUARGA TERSAYANG?
Ingin mencuba alternatif semulajadi untuk kesihatan berpanjangan?

FREE CONSULTATION,
AFFORDABLE PRICE, 
&
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!


Sila 'Share' jika anda rasa entri ini bermanfaat

No comments :

Post a comment