TOP 20 LEADERS RETREAT: LAT-MIG-TWB-MFMS

By: Affni Shahida

LAT Top 20 Leaders Retreat gabungan 4 orang Masters di dalam LAT Family, MIG, TWB, dan MFMS telah berlangsung pada 11 & 12 Ogos 2018 baru-baru ni bertempat di salah sebuah banglo di Shah Alam.

Seramai 20 orang yang hadir dalam sesi retreat 2 hari 2 malam ni. Mesti ada yang tertanya-tanya untuk apa retreat macam ni dalam bisnes?

Ini adalah antara objektif dalam leaders retreat yang kami capai

Jom saya ceritakan apa yang berlaku dengan gambar-gambar yang diambil...



Sesi pertama iaitu ICE BREAKING


Sesi berkenalan sesama sendiri dengan lebih rapat lagi.

Sebahagian daripada kami yang hadir

 Kusyuk mendengar kisah rakan lain dalam leaders retreat

 Bersama Nadia & Master Maria

 Gabungan 4 master di bawah LAT Family. Mamacilik Empire berada di bawah organisasi MFMS

Cake cutting ceremony

PHOTOSHOOT SESSION - OUTDOOR

Kami merupakan the TOP 20 leaders daripada beratus-ratus leaders dalam LAT Family



Bersama my strong leaders di Mamacilik Empire yang turut sama terpilih sebagai TOP 20 LEADERS dalam retreat kali ni, Mommyshahab & Fiezabard.

Sangat sayang semua kerana Allah - LAT - MIG - TWB - MFMS


STRATEGI MENJEMPUT REZEKI

Bacaan surah-surah di dalam Al-Quran

Disusuli dengan tazkirah

Ini yang Master kami bagi dekat LAT Family untuk pegang. Marketing paling hebat adalah marketing dengan Allah.

Hebat macam mana strategi kita pun, kalau Allah tak izinkan, kita tak dapat pun. Allah  lah yang menggerakkan hati customer pada kita. 

Jaga dan amalkan ini:
✅ Solat 5 Waktu
✅ Solat Sunat Taubat
✅ Solat Sunat Hajat
✅ Solat Sunat Tahajud
✅ Solat Dhuha
✅ TTA
✅ TBE
✅ AVF
✅ Surah Al-Waqiah
✅ Surah Al-Mulk
✅ Surah Yassin

Alhamdulillah kami dapat sama-sama belajar dan amalkan teknik menarik dan menjemput rezeki luar biasa secara berjemaah sepanjang 2 hari 1 malam kami di sini.

Jaga Allah. Allah pasti akan jaga kita. Allah pasti akan berikan rezeki melalui sudut yang tak disangka-sangka.

Selesai pengisian rohani, kita terus sambung dengan 
TEKNIK LEADERSHIP BERKESAN FORMULA TWB

Dengan telekung Master Ainul terus sambung turunkan ilmu kepada kami.

Syukur alhamdulillah sesi bersama jalinan ukhwah di dalam 4 organisasi besar bisnes Shaklee berjaya mencapai objektif sesi 2 hari ni. Doakan saya dapat capai impian menjadi Master ke-6 di dalam LAT Family!


 I am the 6th Master Coordinator Shaklee in LAT Family-MIG-TWB-MFMS

ACT NOW OR NEVER!


Master to be Affni Shahida
Founder Mamacilik Empire
TWB Mobile Spa & Home Spa Trainer


Anda nak jadi sebahagian daripada Leaders yang berjaya dalam Shaklee bersama kami team MAMACILIK EMPIRE?

Boleh contact MAMACILIK di 012-2207966 terus ya. Let's be part of us!

FALL IN LOVE WITH BEAUTY & NUTRITION INDUSTRY?
LET'S HAVE THE BUSINESS OPPORTUNITY WITH THE WALKING BEAUTY!



Sila 'Share' jika anda rasa entri ini bermanfaat

No comments :

Post a comment