Mobile Spa Bantu Wanita Jana Pendapatan Lumayan


Tahun ni adalah tahun ke-4 projek Mobile Spa TWB dijalankan. Setakat ni, telah terbukti yang mobile spa membantu wanita untuk jana pendapatan lumayan!

Setelah lebih 600 peserta Kursus Mobile Spa TWB di seluruh Malaysia, pelbagai feedbacks, begitu banyak success stories yang kami dengar dan terima. Tak kurangnya kisah-kisah yang buat kami para trainers terharu apabila ramai wanita yang telah dapat dibantu asbab projek mobile spa The Walking Beauty (TWB) ni.

Pelbagai latar belakang hidup wanita yang kami jumpa dan bantu dengan bisnes mobile spa untuk memartabatkan wanita seterusnya menjadian wanita seorang yang berdikari dan boleh jana pendapatan lumayan. 

Siapa Mereka?

Ibu tunggal, wanita yang diceraikan secara tiba-tiba, wanita yang tersepit antara anak-anak dan kerjaya, wanita yang terpaksa berhempas pulas menanggung keluarga, pelajar, isteri yang suaminya diuji dengan kerjaya, si anak yang terpaksa berhenti kerja demi menjaga orang tuanya yang sakit, dan sebagainya.

Bukti demi bukti dan success stories yang kami dah bawakan. Real life stories!

Namun, masih ada yang tertanya-tanya,

Lumayan ke pendapatan dengan bisnes mobile spa ni? 

Tanpa banyak cerita lagi, jom kita saksikan beberapa success stories dan aktiviti bekas peserta Kursus Mobile Spa TWB di seluruh Malaysia dan beberapa negara lain!

Grab 2 daripada 6 Penjuru Income dalam projek TWB,
INSTANT CASH & untung runcit produk

Juga garb 2 daripada 6 Penjuru Income dalam projek TWB,
INSTANT CASH & untung runcit produk

Oh ya, projek Mobile Spa TWB ni offer 6 penjuru income untuk semua peserta Kursus Personal Coaching Mobile Spa TWB

Penjuru 1: INSTANT CASH daripada servis spa yang dilakukan
Penjuru 2: Untung runcit daripada penjualan produk kecantikan Shaklee
Penjuru 3: Bonus Shaklee
Penjuru 4: - Rahsia -
Penjuru 5: - Rahsia -
Penjuru 6: - Rahsia -

4 angka pendapatan dalam masa 4 hari!

Income 4 angka dengan hanya buat 2 treatment sahaja dalam 2 minggu.
FACIAL & BODY SCRUB.
Belum yang full package lagi!

Ada yang kata... "Diorang tak pe lah. Dah terrer. Dah pandai spa kan orang. Dah ada pengalaman. Ok. Jom tengok yang ni..

Habis je kursus terus buat duit. Terus dapat RM150 yang pertama!
Customer pula terus ambil pakej. Bukan facial sahaja tau.

Biasanya orang balik kampung dok fikir nak keluar duit belanja, minyak, tol.. kan? Tapi ramai wanita yang dah ada skill buat duit TWB ni, asyik buat duit je setiap kali balik kampung! Tak ada nak risau budget dah. Duit masuk lagiii ada. Tengok ni:

Lumayan!!!

Ini pun hasil balik kampung hujung minggu juga

Kalau tak balik kampung?

Jangan risau, setiap hujung minggu adalah hari paling sibuk dengan permintaan facial & spa.

Income hujung minggu. WOW!
 
Hampir RM500 lebih wanita ini jana pendapatan hujung minggu!

RM430 dalam 6 jam sahaja!
OT 24 jam kalau kerja kilang pun tak dapat banyak macam ni katanya.

Kalau tengah minggu pun permintaan banyak. Biasanya waktu malam. Ambil masa dalam sejam je. Easy money tau!

Skills yang diajar dalam Kursus Mobile Spa TWB ni sangat amazing! Pergi lah ke ceruk dunia mana pun, selagi ada wanita disitu ada peluang & wang!

Ramai daripada peserta Kursus Mobile Spa TWB ni yang sama ada berhijrah ke luar negara atas sebab ikut suami, sambung belajar, bekerja, juga yang keluar negara atas sebab bercuti pun, masih tetap dapat jana pendapatan lumayan dengan mobile spa.

Antaranya mereka berada di Egypt Mesir, Australia, Korea, Brunei, Singapura, dan beberapa negara lain lagi.

Salah seorang yang bercuti di Singapura. Tetap dapat buat duit dengan projek TWB

Ni student di Egypt

Seorang pelajar, dengan ilmu spa TWB, dapat jana income lumayan semasa melawat kakak di Mesir.

Kaedah yang kami ajar dalam Kursus Mobile Spa TWB sangat simple, flexible tapi very powerful! Tengoklah sendiri betapa flexible nya mobile spa yang dijalankan. Sambil ayun buai pun boleh. Apa yang penting, keselesaan customer.

Dari wanita untuk wanita.

7 orang beratur nak di facial! Siap nak repeat!

Macam best je kan tengok diorang ni buat duit banyak banyak dengan bisnes mobile spa ni. Memang best pun. Best sangat sangat!

Bagi yang masih bekerja makan gaji, jangan risau, bisnes mobile spa TWB ni sangat flexible. Sangat ramai yang buat secara part time sahaja. Boleh baca diperkongsian saya yang lepas tentang PART TIME BUSINESS MOBILE SPA



Berminat nak sertai wanita-wanita ini jana pendapatan lumayan?

TAWARAN MEMULAKAN PERNIAGAAN SPA TANPA KEDAI dengan MODAL yang SANGAT KECIL WALAUPUN TIADA ASAS atau TIADA PENGALAMAN LANGSUNG

Hubungi: 

Puan Affni Shahida Jamaludin
TWB Mobile Spa Trainer
Pemilik dan Pengusaha Mamacilik D' Beauty Secrets
+6 012-2207966
FB: Affni Shahida


Sila 'Share' jika anda rasa entri ini bermanfaat

No comments :

Post a Comment