Turun 5kg dalam 2 bulan?!! Tiada alasan lagi untuk kekal sihat dan langsing!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Semalam... Encik suami tersayang, Yusri buat testimonial ke atas diri sendiri.. Terkejut jugak lah sebab tak payah suruh.. hehe.. Jom kita tengok.. Apa yang ditulis?



Lihat! Rupa-rupanya Yusri dah turun 5kg dari berat asal dalam masa 2 bulan! Suatu yang membanggakan bagi seseorang yang tidak boleh bersukan di atas faktor kesihatan tulang belakang! Yusri hanya berjalan kaki sejauh 1 km++ sehari (ulang alik tempat parking kereta & office) dan menjadikan tangga office tempat untuk 'bersenam' (turun naik tangga instead of guna lift). Simple kan! ^_^



Niat asal ambil vitamin-vitamin ni sebenarnya untuk mengatasi masalah tekanan darah tinggi dan kolesterol tinggi. Tapi, tengok.. Dapat bonus SLIM lagi!

Jadi, bagi kita yang masih mampu bersukan dan bersenam, tiada alasan lagi! Sudah-sudah lah beralasan.. Marilah kita menjaga kesihatan dan kecantikan untuk orang yang tersayang...

Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 3-4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?

FREE CONSULTATION
&
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!


Sila 'Share' jika anda rasa entri ini bermanfaat

No comments :

Post a comment