Lagi Side Effect Collagen Powder Terbongkar!

Assalammualaikum,

Alhamdulillah, sebelum ini saya ada ceritakan tentang kesan yang kesan Shaklee Collagen Powder pada diri saya sendiri kan. (Klik di sini : Side Effect Selepas Makan Shaklee Collagen Powder)

Hari ni, saya nak kongsikan pula testimoni mama saya sendiri serta lebih ramai para pengguna Shaklee Collagen Powder ni. 

MAMA & COLLAGEN

Mama saya, berumur 54 tahun. Seorang yang sangat aktif berkebun walaupun masih lagi bekerja.


Mama pernah cerita waktu mama muda remaja, mukanya penuh dengan jerawat. Kesan dan bekas jerawat (scar) masih kelihatan sampai sekarang. Sama seperti masalah muka saya sebelum ni, kami mempunyai masalah tona kulit tak sekata dan berjeragat/pigmentasi.

Awal bulan ni mama kata mama nak makan Collagen Powder Shaklee. Maklumlah, semua orang pun sibuk ambil peluang harga tengah promo kan? Masa ni la nak test power! Hehe..

APA JADI 2 MINGGU LEPAS TU?


Tiba-tiba satu haritu, tengah bulan baru ni mama whatsapp saya dan hantar 2 gambar ni. Mama kata, gambar ni TAK diedit. Mama pun bukan tau sangat nak guna apps dalam phone nak edit gambar kan?

Perubahan pada kulit muka mama sebelum dan selepas 2 minggu makan Shaklee Collagen Powder secara konsisten

First impression saya, Alhamdulillah! WOW! Mama baru je makan Shaklee Collagen Powder ni 2 minggu tapi dah nampak perubahan positif! Yang paling nyata adalah jeragat makin kurang, makin pudar! Seronok seronok!

Kalau ikut ujian klinikal yang dibuat oleh Shaklee, peratusan menunjukkan perubahan ketara akan nampak dalam tempoh 8 minggu. So, apa lagi, tunggu lagi 6 minggu yer untuk kita tengok hasil yang gojes, cantik, in shaa Allah.. Opss.. Tapi kena ingat, semuanya dengan izin Allah dan mestilah usaha. Kena konsisten makan Collagen Powder setiap hari kannn... ^_^


Kalau anda atau sahabat-sahabat anda ada masalah yang sama seperti kami, dan dah pernah cuba macam-macam produk tapi tak berkesan, mungkin anda boleh cuba Shaklee Collagen Powder pula.

Mana tahu, sekali anda cuba, terus nak repeat order, macam kami dan kebanyakan para pengguna tegar Shaklee Collagen Powder ini. Hehehe..

Harga yang sangat berpatutan dengan kualiti dan kesan yang cepat dan ketara.

Jom kita intai-intai apa kata pengguna tegar lain tentang Shaklee Collagen Powder! 
Semoga bermanfaat! ^_^

TESTIMONI SHAKLEE COLLAGEN POWDER

TESTIMONI #1
Kesan jeragat/pigmentasi semakin pudar. Kulit terasa lebih lembut dan cerah. Kesan calar, sunburn dah hilang!


TESTIMONI #2 
Suami puji kesan jeragat semakin pudar. 
Rupanya bukan saya sorang je kena puji ngan suami. ^_^


TESTIMONI #3
Selepas mengambil Shaklee Collagen Powder selama SEMINGGU, telapak tangan yang dulunya selalu kering, kini semakin lembut dan lembab tanpa memakai sebarang losyen.


TESTIMONI #4
Walaupun baru makan Shaklee Collagen Powder selama 3 HARI, dah rasa keberkesanannya.
Kulit makin lembut, kesan jerawat makin pudar, sakit badan dah hilang, bangun pagi rasa lebih bertenaga, mudah buang air besar, gastrik dah hilang, pecah-pecah pada tapak kaki pun dah hilang.


TESTIMONI #5
Seorang ibu berusia 59 tahun, selepas makan Shaklee Collagen Powder, tiada lagi eyebag, tiada lagi pigmentasi, tak cepat penat, sendi pun tak sakit dah. Ini namanya BONUS! Alhamdulillah..
 

TESTIMONI #6
Selepas ambil Shaklee Collagen Powder selama 5 HARI, jerawat dah kurang, kulit semakin licin!! Kulit kaki pun terasa lembutttt jer..


TESTIMONI #7
Haaa.. Testimoni ni fresh from oven bak kata orang US. 
LELAKI tau! Anak dah 3. Tapi muka dia macam budak sekolah! Baru-baru ni tengok muka makin licin. Last-last baru terbocor rahsia dia share makan Collagen Powder isteri dia. Hehe..




TESTIMONI #8
Seorang gym personal trainer pun makan collagen powder. 
Abang ketak ni pun sama kes macam kat atas tu. Makan collagen powder tanpa pengetahuan isteri pada mulanya. LELAKI yang gagah perkasa ni pun nak cantik, nak kulit bersih. Kita perempuan takkan nak tengok ajer kan?  *Wink*



Alhamdulillah.. Saya pulak yang excited tengok perkembangan positif setiap pengguna Shaklee Collagen Powder ni. Sebab saya sendiri dah rasa kesannya. Anda ingin mencubanya sendiri? Atau ingin menghadiahkannya kepada yang tersayang?

Jika anda berminat untuk dapatkan Shaklee Collagen powder untuk diri atau yang tersayang, boleh la hubungi saya yer. Tawaran terhebat menanti anda! ^_^


*****************************
PROMOSI DISEMBER 2016!!
*****************************
SHAKLEE COLLAGEN POWDER BUY 7 AT 6
(SAVE UP TO RM800+)

* FREE MEMBERSHIP *
* FREE POSTAGE *
* FREE 1 BOX OF COLLAGEN *
* MEMBER'S PRICE *
* CASH BONUS *

Promosi sah sehingga 30 DISEMBER 2016 sahaja.
Tinggal beberapa hari sahaja lagi! Cepat-cepat dapatkannya!!

SHAKLEE IS ALWAYS SAFE, WORKS, & GREEN!
SHAKLEE SENTIASA SELAMAT, BERKESAN, & SEMULAJADI!

Ingin mendapat kulit yang cantik dengan Collagen Powder?
Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan sebagai pendapatan sampingan?

FREE CONSULTATION FROM CERTIFIED CONSULTANT,
AFFORDABLE PRICE,
&
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!


Sila 'Share' jika anda rasa entri ini bermanfaat

2 comments :