SENIOR COORDINATOR UNLOCKED!

Assalamualaikum semua sahabat mamacilik.com

Picture by one of Mamacilik Leader, Fifie (FB: Syafifie Syafiza)

Ingat tak duluuuuu lama dulu Kak Aff pernah cerita tentang kejayaan demi kejayaan yang Kak Aff dan seluruh Mamacilik Empire kecapi dalam bisnes Shaklee? Kalau tak ingat tak ape. Memang dah lamaaa sangat pun Kak Aff cerita tu. Hehe..

Jom kita flashback kisah-kisah kejayaan tu dalam perkongsian Kak Aff di sini:

1. Bulan pertama Kak Aff qualify CAR BONUS SHAKLEE, dan sehingga sekarang Shaklee masih bagi Car Bonus kat Kak Aff

2. Pertama kali Kak Aff dapat income 5 angka dengan bisnes Shaklee


Kursus Berpantang 2018 - The Walking Beauty

Ada tak di antara anda yang rasa susahnya nak dapatkan orang yang boleh jaga kita selepas bersalin? 

Jangan tak tahu, permintaan penjagaan berpantang bagi ibu-ibu muda sekarang ini sangat tinggi dan dah jadi trend tau. Jadual Confinement Lady (CL) yang available sekarang pun sangat padat!


Bagi Kak Aff sendiri, nak booking tukang urut untuk bersalin perlu seawal kandungan masih di trimester pertama lagi! Ni masa bersalin anak ke5, Anis Safiya setahun yang lepas (2017). Sekarang apatah lagi kan?

KENAPA SEMUA SIBUK NAK AMBIL KHIDMAT CL?

"Isk.. Perlu ke kena orang jaga masa berpantang  ni?"

Kalau ikut pandangan Kak Aff sendiri, antara sebab kita perlukan CL adalah:

Hebatnya Facial Dengan Team Spa TWB!

By: Affni Shahida

Permintaan spa sangat demanding sekarang ni. Facial dengan team spa The Walking Beauty (TWB) sangat sangat mendapat sambungan hangat tak kira di kawasan bandar mahupun kampung. Yes! Penduduk kampung pun nak ber-facial sekarang ni tau. Lagi-lagi sangat jarang kita dengar pengusaha kedai spa buka cawangan spa di kampung kan?

Di sini lah team spa TWB ambil tempat. Memenuhi keperluan dan kehendak mereka yang duduk jauh dari kedai spa, mereka yang sibuk bekerja sehingga tak ada masa untuk diri sendiri apatah lagi nak melangkah ke kedai spa.

HEBATNYA FACIAL DENGAN TEAM SPA TWB !

Salah satu kekuatan team spa TWB adalah, kami bergerak secara berkumpulan. Bukanlah bermaksud kami pergi buat spa segerombolan takkk. Hehe..

Bersedia untuk ke tempat customer untuk facial
 
Team spa TWB merupakan team mobile spa bergerak tanpa kedai. Yes! Spa bergerak tanpa kedai / mobile spa.

Kami di TWB work in team. Team spa TWB berada di seluuuruhhh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Tak cukup dengan itu, permintaan spa TWB juga sangat tinggi di luar negara tau sehinggakan team spa TWB berada di merata seperti Brunei, Singapura, Indonesia, Australia, New Zealand, Mesir, dan beberapa buah negara lagi.

Bukan itu je, hebatnya facial dengan team spa TWB adalah kekuatan produknya yang semulajadi dan berkesan! Semestinya YOUTH Shaklee skincare menjadi 'hero' kepada kehebatan facial spa TWB.


Nak tahu lebih lanjut tentang YOUTH Shaklee skincare? Jemput baca di YOUTH SHAKLEE BERSAMA SPA TWB

Regular customer, selalu buat adik beradik sekali nak facial.

Sementara tunggu masker kering. Kita selfie! hehe...

Jom kita tengok beberapa hasil daripada kehebatan facial dengan team spa TWB!

Akak ni regular customer mobilespa.twb. Dia kata, "Kalau dulu lepas guna any skincare, mesti kulit jadi mengelupas. But bila facial dengan TWB, kulit jadi smoooothhh je. Lepas ni boleh beli skincare YOUTH Shaklee pulak untuk pakai setiap hari."

Muka asalnya breakout teruk sebab salah guna skincare sebelum ni. Selepas facial dengan team spa TWB, dan penggunaan konsisten skincare YOUTH Shaklee setiap hari, tengoklah sendiri hasilnya. Memang WOW!


Nak juga rasa sentuhan hebat facial dengan team spa TWB?

Grab facial offer now!

Affni Shahida Jamaludin

Proud Member & Trainer of TWB
Owner & Founder of Mamacilik D’Beauty Secrets (Natural Home Spa & Mobile Spa)
Natural Home & Mobile SPA

+6012-2207966
mamacilik.twb@gmail.com


Sila 'Share' jika anda rasa entri ini bermanfaat

TOP 20 LEADERS RETREAT: LAT-MIG-TWB-MFMS

By: Affni Shahida

LAT Top 20 Leaders Retreat gabungan 4 orang Masters di dalam LAT Family, MIG, TWB, dan MFMS telah berlangsung pada 11 & 12 Ogos 2018 baru-baru ni bertempat di salah sebuah banglo di Shah Alam.

Seramai 20 orang yang hadir dalam sesi retreat 2 hari 2 malam ni. Mesti ada yang tertanya-tanya untuk apa retreat macam ni dalam bisnes?

Ini adalah antara objektif dalam leaders retreat yang kami capai

Jom saya ceritakan apa yang berlaku dengan gambar-gambar yang diambil...